een creatief, media productie bedrijf, gespecialiseerd

in het maken van animaties, foto’s en films

FILM

BE.E

SCRIPT

 

De Be.e is de eerste echt duurzame elektrische scooter die op de markt, KAN komen.

Daarvoor is hulp gevraagd aan de kickstarter gemeenschap. Deze film dient ter ondersteuning van de kickstarter-campagne.

Oprichter van Van.eko en bedenker van de Be.e, Vaniek Colenbrander geeft uitleg over het onstaan van de scooter en de voorgeschiedenis.

SET-UP

 

Studio Duko Stolwijk is naar Amsterdam gegaan om te filmen. Een kickstarter film dient meer uitleg te geven over de ontwikkeling van het product dan echt een verkoop praatje te geven. Zodoende zijn we ook langsgegaan bij de vormgevers van de Be.e en hebben de eerste schetsen te kunnen bekijken.

SAMENSTELLING

 

Vervolgens heeft Studio Duko Stolwijk het gefilmde materiaal ge-monteerd tot een helder verhaal. Daarbij is gebruik gemaakt eerder gefilmd materiaal van Thekla Reuten die een groot fan is van de Be.e!

terug naar top-menu

GO CAB

SCRIPT

 

De GoCab is een elektrische bakfiets die gebruikt kan worden door BSO's. Er kunnen 8 kinderen in en door de krachtige elektro motor kan één persoon deze dan nog makkelijk rondrijden.

Voor de film werd Studio Duko Stolwijk gevraagd het gebruik van de GOCAB te filmen.

SET-UP

 

VanderVeer Designers, die de bakfiets hebben ontwikkeld, hebben gezorgd voor de productie van de film. Zij hebben geregeld dat we op een BSO konden filmen en we zijn met enkele kinderen en een begeleidster van de BSO naar een sportpark in de buurt gefietst.

SAMENSTELLING

 

Studio Duko Stolwijk heeft tevens de montage voor zijn rekening genomen en zo alle functionaliteiten, inclusief de mogelijkheid om met de GoCab elektrisch aangedreven,  achteruit te rijden, in de montage bijelkaar gebracht.

terug naar top-menu

LIGHTNESS OF SUMMER 2010

SCRIPT

 

Tijdens de warme zomer van 2010 was het in de fotostudio niet te houden zo warm. Met model Ambeon zijn we naar buiten gegaan en hebben in het weiland een foto-shoot gedaan.

Dat gaf een mooie gelegenheid om een sfeer film te maken bij de shoot.

SET-UP

 

Model: Ambeon

MUA: Stephy Starlight

met dank aan: Me-Chiel

SAMENSTELLING

 

met de montage en de kleurcorrectie van de film is een zorgeloze en 'warme' zomer-sfeer neergezet.

terug naar top-menu

all images & video by Studio Duko Stolwijk