een creatief, media productie bedrijf, gespecialiseerd

in het maken van animaties, foto’s en films

ABOUT

Studio Duko Stolwijk is een creatief, media productie bedrijf, gespecialiseerd in het maken van animaties, foto’s en films

CONTACT

Studio Duko Stolwijk

 

Westersingel 18

4de etage - unit 2

3014 GP Rotterdam

 

mail@studiodukostolwijk.nl

 

KVK 27301247

ANIMATIE

Infomercial? Explanimation? Onder welke naam u het ook kent, een animatie is een geweldig middel om

een verhaal ‘ levend’  te maken. Of u nu een nieuw product aan de man wilt brengen, een strategie of idee wilt uitleggen, met een animatie kunt u in korte tijd uw boodschap helder overbrengen.

Door samenwerkingen met verschillende freelance grafisch vormgevers en illustratoren kan Studio Duko Stolwijk bij iedere animatie een eigen stijl neerzetten zodat uw animatie niet hetzelfde is als alle andere animaties op internet. Ook door zich te verdiepen in de verschillende technieken en daarmee regelmatig eigen producties te maken, kan Studio Duko Stolwijk iedere vorm van animatie, motion graphics, time-lapse of stop-motion animatie maken.

FOTOGRAFIE

Misschien een portret foto van uzelf voor publicatie of foto’s van uw team voor op de website. Of zoekt u mooie foto’s van uw product of service? Studio Duko Stolwijk maakt foto’s van mensen en producten en zoekt daarbij naar de juiste vorm in belichting en kleur om u en/of uw verhaal zo goed mogelijk over te brengen. Met verschillende gepubliceerde foto’s in o.a. het A.D., AWM magazine, PMT jaarverslag en PMT Pensioen Journaal laat Studio Duko Stolwijk zijn kwaliteit zien op het gebied van fotografie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een grote interesse binnen het vakgebied van de fotografie is het ‘ retouching’ ofwel van meerdere foto’s één nieuwe voorstelling maken. Duko heeft veel eigen werk op dit gebied waarvan hieronder enkele voorbeelden.

FILM

Soms is het beter om zelf uw eigen verhaal te vertellen of uw product te presenteren als het markt-klaar is. Dan kan Studio Duko Stolwijk uw verhaal vertellen middels film. U kunt dan gebruik maken van acteurs of gebruikers van uw product om uw verhaal kracht bij te zetten. Studio Duko Stolwijk helpt u uw verhaal op te zetten in een script, produceert de opnames tot het niveau waar u tevreden mee bent en maakt in de post-productie de film tot een mooi eind product.

 

Een kickstarter film vertelt een heel ander verhaal dan een product presentatie film van een af product.

3D / CGI

3D of CGI (Computer-Generated Imagery) dient bij Studio Duko Stolwijk vaak als ondersteuning bij een animatie-, film- of foto-project. Maar kan ook zeker op zichzelf staand gebruikt worden. Om uw product te tonen voordat het in productie is of van een 2D vormgeving een ‘3D ervaring’ te maken. Studio Duko Stolwijk maakt graag gebruik van 3D waar het kan maar weet het altijd te doseren.

all images & video by Studio Duko Stolwijk